Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

ICT-DRV: Záró konferencia Potsdamban

2015. május 05. - DEKRA Akademie

befunky_collage.jpgFebruár 12-13.-án Potsdamban zajlott a hivatásos teherautó sofőrképzés technológiai alapú tréningjeinek európai szakmai konferenciája, az ICT-DRV projekt záróeseménye. Ezzel több, mint két éves közös munka ért véget. Lengyelországtól egészen Kanadáig 9 ország 11 projektpartnere kutatta, hogyan lehet beépíteni az e-Learning és a szimulátoros trénig módszereket a hivatásos teherautó sofőrök magas szintű képzésébe.
A tökéletesen képzett teherautó sofőr Európa közlekedésbiztonságának kulcsa, amely napjaink szállítási iparágának sikeréhez is hozzájárul. Az új képzési módszerek egyszersmind esélyt teremtenek a követelmények növelésére is. Közel 100 vendég – köztük szállítmányozó cégek, továbbképzési létesítmények, hatóságok, tudósok és politikusok – kaptak a konferencia alkalmával lehetőséget, hogy 18 ország kollégáival cseréljék ki gondolataikat, és hogy szert tegyenek az ágazat legfrissebb információira az új módszerek a képzésbe történő integrálásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr307432450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása