Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Global DEKRA Safety Day

A biztonság jegyében

2016. július 19. - DEKRA Akademie

img_3208_vagott.JPGA DEKRA konszern közös biztonsági napja keretében a cég magyarországi leányvállalata, a DEKRA Akademie Kft. munkatársai is kicserélték tapasztalataikat a legtipikusabb baleseti kockázatokról valamint a megelőzés lehetőségeiről.

A Global DEKRA Safety Day nevű, idén debütált rendezvény célja, hogy a DEKRA munkatársai világszerte megvitassák a biztonság legfőbb ismérveit, s megismerjék egymás tapasztalatait a témában. A DEKRA – „Deutscher Kraftfahrzeug Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület") – 1925 óta fontos szerepet vállal a baleset-megelőzésben és az élet védelmében. A biztonságról való eszmecsere a kollégák között azért is lényeges, mert közelebb hozza, személyesebbé teszi a munkatársak számára e törekvésünket. A Global DEKRA Safety Day egy újabb lépés átfogó célunk, a DEKRA Vision 2025 felé, hogy a fennállásunk 100. évfordulójára egyaránt partnerek lehessünk a közlekedés, a munkahely és az otthon biztonságában.

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr278880994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása