Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Debrecen Kelet-Magyarország „munkaadója” lehet

Gőzerővel fejlődik a helyi turizmus

2016. szeptember 15. - DEKRA Akademie

debrecen_p.jpg

Hamarosan szakmunkások tömegei találhatnak munkát Debrecenben. A Modern Városok Program keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szívvel-lélekkel támogatja Debrecen fejlődését és előretörését Magyarország turisztikai piacán. A magyar kormány, a debreceni önkormányzat és az MTÜ közös célja, hogy a hajdúsági főváros regionális turisztikai központtá váljon.

A város vezetése jó ideje azon dolgozik, hogy Debrecen mind a belföldi, mind a külföldi turisták számára vonzó célpontot jelentsen. A minőségi turizmus elérésében az olyan szezonális vonzerőt jelentő események, mint a különböző fesztiválok és kulturális rendezvények mellett nagyban segíthetnek a magas színvonalú szállodák, a változatos gasztronómiai élményt kínáló éttermek és a fejlett szolgáltató ipar.

E létesítmények sikeressége természetesen csak abban az esetben garantált, ha a működésükhöz szükséges szakképzett munkaerő is a rendelkezésre áll. Nem csoda, ha az építőipari szakmunkaerőtől kezdve a legkülönbözőbb  karbantartókon át egészen a szállodai szobaasszonyig most minden szakmunkásra igény van.

Forrás: MTI

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr1011688191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása