Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Jubilál a DEKRA Akademie Kft.

10 évesek lettünk!

2017. június 23. - DEKRA Akademie

befunky_collage_p_1.jpg

2017. június 22.-én éppen tíz éve volt, hogy a DEKRA Akademie Kft. jogelődje megkezdte tevékenységét Magyarországon. A jubileum napja éjszakába nyúló ünnepléssel, közös emlékezéssel és kikapcsolódással telt.

A DEKRA magyarországi leányvállalatának alapjait jogelődje, a székesfehérvári Albasafe Kft. 2007-ben teremtette meg. A sikeres céget 2008-ban a DEKRA Akademie Kft. megvásárolta, megnyitva ezzel első vidéki SzolgáltatóKözpontját. A következő mérföldkő a pécsi Megamos Kft. 2009-es csatlakozása, s a második vidéki SzolgáltatóKözpont megnyitása volt. Ma országszerte hat városban, nyolc SzolgáltatóKözponttal rendelkezik a DEKRA Akademie Kft.

Kollégáink és vendégeink – a DEKRA Akademie Kft. hazai SzogáltatóKözpontjainak munkatársai valamint a DEKRA németországi központjának vezetői – a KIOSK Budapest nevű, exkluzív nagyvárosi találkozóhelyen gyűltek össze, hogy az ünnepi köszöntőket követően meghallgassák Kálnay Zsófia operaénekesnő műsorát, a különleges Dirty Led Light Crew részesei legyenek, és tombolán vegyenek részt.

Jörg Mannsperger, a DEKRA SE. vezetőségének tagja és a DEKRA Akademie GmbH. ügyvezetője köszöntőjében elismerését fejezte ki a magyarországi DEKRA Akademie Kft. eredményeiért, és külön gratulált ügyvezetője, Dietmar Metzger áldozatos munkájához. Dietmar Metzger, a DEKRA Akademie Kft. ügyvezetője pedig háláját fejezte ki az alapítóknak - Molnár Antalnak, Molnár Antalné, Marikának és Darvas Máriának - valamint külön köszöntötte a cég eredményeit tudásával és szakmai hátterével 2008-ban megalapozó Ferenczi Katalint is.

A svédasztalos vacsorával egybekötött, jó hangulatú rendezvény remek alkalmat teremtett a közös emlékezésre, s újabb célok megfogalmazására.

Fotók: Söjtöry Szabolcs 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr9112609081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása