Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelők vizsgáztak

Fontos a szakértelem

2018. június 04. - DEKRA Akademie

clipboard01_8.jpg

Nem tartozik a leggyorsabban elvégezhető tanfolyamok közé a 240 órás (OKJ 31 582 03) Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam, de kétségtelenül az egyik leghasznosabb képzés. Messze nem elég ugyanis, ha a választott szakmánk piacképes: nekünk magunknak is „piacképesnek” kell lennünk. A 17 frissen vizsgázott szakember hamarosan e téren is bizonyíthat.

A Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelők sok esetben magán vállalkozást üzemeltetnek, s nagyon nem mindegy, hogy elégedett vagy elégedettlen ügyfeleket hagynak-e hátra. Az (OKJ 31 582 03) Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam tanfolyam keretében nemcsak azt tanulhatjuk meg, hogyan kell a nyílászáró keretszerkezetének szerelési munkálatait elvégezni, vagy azt beüvegezni, de a kapcsolódó és építőelemek szakszerű beszerelését is.

Gyakorolhatjuk a szükséges szigetelések és szerelvényeket elhelyezését, és a tanfolyam végére a munkafolyamat előkészítésétől kezdve, a beépítésre kerülő anyagok tárolásán, mozgatásán át egészen az ellenőrző felmérés elvégzéséig mindennel tisztába kerülhetünk.

Az pedig, hogy ez a néhány hónap alatt egy hosszú távon is piacképes szakmára teszünk szert, nem is lehet kérdés. Aki energia-megtakarítást szeretne elérni otthonában, az pontosan tudja: a felújítás első lépése a homlokzati nyílászárók cseréje. Nem aggódunk, hogy a 17 frissen végzett OKJ Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő szakember munka nélkül maradna.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr9014009184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása