Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Karrierálom vidéken

Új trend a láthatáron

2019. június 11. - DEKRA Akademie

2019_majus_16_-an_21_fo_mehesz_p.jpg

Kemény munka a méhészet, ráadásul igazi szezonját kizárólag a meleg hónapok jelentik. Mégis egyre többen döntenek mellette. Akárcsak székesfehérvári hallgatóink, akik sikeres (OKJ 32 621 02) Méhész vizsgájukkal máris megtették az első lépést, hogy valóra váltsák álmukat.

Ha azt mondjuk, a harmadik évezred rohanó világában remek alternatíva a (OKJ 32 621 02) Méhész tanfolyam a nagyvárosi életbe beleunt, változásra vágyó emberek számára, vagy hogy a vidéki életforma s a természet közelsége önmagában is csodálatos dolgok, még mindig nem mondtunk semmit a méhészet igazi szépségéről. Egy kisszigeti anya és lánya története viszont nemcsak erre a kérdésre ad választ, de arra is, hogyan válhat valaki sikeres méhésszé.

A méhészet ugyanis egészen biztosan több mint az alapvető teendők – a telepítésre alkalmas hely kiválasztásának, a méhcsaládok méhegészségügyi állapotának megítélése és a méhek szaporításának – ismerete. A méhanyák nevelése és a méhészeti termékek készítése nemcsak önálló gazdálkodást ígér, de érdekes és rendkívül hálás feladat is. Kívánjuk, hogy frissen végzett méhészeink mihamarabb éljék át ezt!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr7614878276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása