Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Több, mint 10.000 hallgató vett részt képzéseinken!

2020. március 13. - DEKRA Akademie

csoportkep_montazs.pngTavaly a DEKRA Akademie Kft. országos lefedettségű Szolgáltató Központjai összesen 585 tanfolyamot indítottak, amelyek keretein belül 10,228-an iratkoztak be hozzánk. A hallgatók versenyképes szakmát tanultak nálunk, vagy olyan naprakész továbbképzéseken frissítették tudásokat, és sajátítottak el különböző foglalkozásokhoz szükséges egyéb ismeretanyagokat, amelyeket a gyorsan változó piaci igényekre alakítottunk és lekövetik a folyamatosan fejlődő szakmai követelményeket

Mint minden évben, hallgatóink idén is jól teljesítettek a vizsgákon, elérték a 4,2-es vizsgaátlagot, ami nagyon jónak számít az 5-ös skálán. De, mint mindig, nem csak a hallgatók, hanem mi is vizsgáztunk, mint képzők. És nem is szerepeltünk rosszul, sőt! A hallgatói elégedettségfelmérésen ugyanis 9,6-os pontszámot értünk el a 10-ből.

A DEKRA Akademie Kft. 2007 óta meghatározó szereplője a magyar felnőttoktatási piacnak. A fokozódó piaci igényeknek eleget téve a hagyományos ipari – gépészeti, elektrotechnikai, elektronikai – és mezőgazdasági képzések mellett ma már egyéb képzéseket is tartunk, úgy, mint  oktatási és építőipari képzéseket.

Folyamatosan bővülő képzési palettánkkal nem titkolt célunk, hogy a vállalati és munkaerő piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket tudjunk kínálni, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körűen szolgálják.

Mindezeket szem előtt tartva vettünk fel képzéseink közé olyan tanfolyamokat, mint a Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, Raktáros, Műanyaghegesztő képzések.

Mégis a legnagyobb siker számunkra, ha Vizsgaközpontunk minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indít útjára. 

Képzéseinket az egész ország területén kínáljuk. Szolgáltató Központjaink megtalálhatók: Budapesten, Székesfehérváron, Győrben, Pécsen, Szegeden és Debrecenben is.

Elérhetőségeinkhez kattintson ránk!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr5915513796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása