Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Gyakorlat teszi a mestert...

Fakitermelő óra Abán

2019. november 25. - DEKRA Akademie

fakit_p_1.jpg

OKJ Fakitermelő tanfolyamunk hallgatói már javában készülnek új szakmájuk gyakorlására. A helyi erdőben a fakitermelés folyamatának lépéseit gyakorolják.

A fakitermelés az erdőgazdálkodás egyik lényeges területe, közhaszna vitathatatlan. Részét képezi nemcsak a fák kivágása, döntése, a gallyazás, a választákolás és a darabolás, hanem a fa feldolgozásra való előkészítése is. Az erdőgazdaság feladatai közé persze az erdő fáinak védelme és karbantartása mellett a fakitermelés koordinálása is hozzátartozik.

A fakitermelés tanfolyami szintű elsajátítása tehát nem csak azok számára lehet hasznos, akik fontosnak tartják a környezet védelmét, vagy éppen olyan szakmunkát keresnek, amit akár a nyolc általános iskolai osztály elvégzését követően el lehet kezdenek tanulni. Azok számára is jól jöhet, akiket a fa, mint alapanyag érdekel, akik a jövőben a fa feldolgozásával szeretnének foglalkozni.

Nem csoda, ha (OKJ 31 623 01) Fakitermelő tanfolyamunk évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A nagy érdeklődésre való tekintettel mezőgazdasági tanfolyamaink immár Győrött, Celldömölkön, Kisbéren, Sárbogárdon, Sümegen, Székesfehérvárott, Szombathelyen, Tapolcán, Tatabányán, Vasváron, Veszprémben és Zalaegerszegen is elérhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr2415323806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása