Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Bemutatkozunk…

2015. március 05. - DEKRA Akademie

bemutatkozunk_kep.jpg

Magyarországon számos nyugat-európai és tengeren túli vállalat működik. Ezek a cégek komoly szakmai elvárásokat támasztanak alkalmazottaik számára. Hasonló tendencia természetesen a hazai vállalatoknál is megfigyelhető: egyre inkább a sokoldalúan és magasan képzett munkaerőt keresik, s fontosnak tekintik alkalmazottaik folyamatos fejlődését, szaktudásuk napra készen tartását.

Minden igényt kielégítő képzési palettával állunk Partnereink rendelkezésére
Képzési tevékenységünk az állami szinten szabályozott, hatósági szaktanfolyamoktól az OKJ-s képzéseken át egészen az egyedi igények szerint összeállított, céges képzések, továbbképzések szervezéséig, lebonyolításáig és a vizsgáztatásig terjed. Világszerte ismert és elismert felnőttképzési intézményként modern képzési technikákkal, nagyfokú rugalmassággal, személyre szabott és gyakorlatorientált képzési programokat kínálunk.

170 településen több mint 760 tanfolyam és 24 000 hallgató
A DEKRA Akademie Kft. 2007 óta a piac meghatározó szakképző cégévé nőtte ki magát: ma egyike a legnagyobbaknak. Ehhez elengedhetetlen volt az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretében szervezett, támogatott mezőgazdasági –és erdőgazdasági képzések páratlan sikere. Az elmúlt öt évben több mint 760 tanfolyamon 24 000 hallgató szerzett szakképesítést cégünk által szervezett tanfolyamokon. Országszerte több mint 170 településen indítottunk mezőgazdasági és erdészeti tanfolyamot a program keretében. Ezen ágazatok versenyképességének javításában – az egész országra kiterjedő tanfolyamszervezéssel – a DEKRA Akademie Kft. kiemelkedő szerepet tölt be.

Ipari képzések – számtalan szakmában
Mezőgazdasági képzései mellett a DEKRA Akademie Kft. ipari tanfolyamokat is indít. Legyen szó gépészeti vagy villamosipari szakmákról, képzéseink között Partnereink ezeken a területeken is megtalálják a megfelelő tanfolyamot. Építő- és anyagmozgató gép kezelője, Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő, Kazánkezelő, Kazángépész, Nyomástartóedény-gépész, Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető, Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló, Erősáramú berendezések felülvizsgálója, Kis- és Középfeszültségű kábelszerelő (és még sok más szakterület) OKJ-s tanfolyamaira a DEKRA Akademie 2015-ben is várja ügyfeleit.

Hatósági tanfolyamok – naprakész aktualitással
A DEKRA Akademie Kft. Pécsi GKI Központja az autóbuszvezetők számára 2013. szeptember 10. óta, a tehergépkocsi-vezetők számára pedig 2014. szeptember 10. óta előírt GKI-Kártya megszerzésére folyamatosan szervez továbbképző tanfolyamokat. Az autósiskola rendszerben történő GKI továbbképzés mind hagyományos tantermi oktatás, mind e-learning távoktatás formájában lehetséges. Hasonlóan aktuális képzésünk a 2015. december 31.-e után érvényét veszítő építőgép-kezelői jogosítványok pótlására szervezett NKH-tanfolyam, amely a közúti közlekedési ágazatban használt önjáró emelő- és rakodógépek kezelőinek szükséges.

Szaktudásunkkal minőséget képezünk és biztonságot teremtünk
Célunk, hogy a vállalati és munkaerő piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket kínáljunk, amelyek felnőttképzés keretében elsajátíthatók. A legnagyobb siker számunkra, ha Vizsgaközpontunk minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indít útjára.

A DEKRA Akademie Kft. a magyar képzési piac meghatározó szereplője
Képzéseinket az egész ország területén kínáljuk. A budapesti központi iroda mellett Szolgáltató Központjaink megtalálhatók Székesfehérváron, Győrben, Pécsett, Szegeden és Debrecenben is.

DEKRA Vizsgálólaboratórium – Az Ön partnere a biztonságban
A felnőttoktatás mellett a DEKRA világszerte aktív szerepet vállaló szolgáltató cégként biztonságot teremt mindenütt, ahol az emberek kapcsolatba kerülnek a technikával és a környezettel.
A DEKRA Vizsgálólaboratóriumban munkahelyi légszennyezettség- és megvilágításmérést, a klíma paraméterek mérését, munkahelyi és környezeti zajméréseket, emisszió- és immisszió méréseket végzünk, vizsgáljuk a munkabiztonságot, valamint szakértői véleményeinkkel és tanácsadásunkkal egy biztonságosabb és tisztább környezet létrehozásán fáradozunk.

Előtérben a dolgozók egészség- és balesetvédelme
A DEKRA Vizsgálólaboratórium profilja az ipari termelőüzemek biztonsága érdekében kiterjed a gépek és berendezések felülvizsgálatára. Vállaljuk továbbá komplex kockázatelemzések elvégzését. Üzletágunk egyedi igényeket is kielégít. Komplex munka- és környezetvédelmi szempontú szolgáltatásainkkal időt és pénzt takarít meg.

A DEKRA védjegy a minőség garanciája
A biztonság és a minőség a sikeres piaci jelenlét meghatározó tényezői. A DEKRA ezért fejlesztette ki ügyfelei részére a DEKRA védjegyet, amely a teljesítmény, a minőség és a biztonság kifejezője. Az Ön cége számára a DEKRA védjegy a munkavégzés magas színvonalát bizonyítja, a DEKRA-val való együttműködését, partneri kapcsolatát dokumentálja.

DEKRA – szerte a világban
Anyacégünk, a DEKRA 1925-ben Berlinben jött létre; hivatalos elnevezése „Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület"). Mérnökeink azóta járműveket vizsgálnak, szakértői véleményeket készítenek és tanácsot adnak műszaki kérdésekben. Napjainkban a DEKRA nemzetközi viszonylatban vezető független szolgáltató csoport, amely megbízásokat teljesít az állami és a magánszektorban. Vállalkozói elhivatottsággal koncentrálunk olyan kiváló minőségű és innovatív szolgáltatásokra, amelyek hasznot hoznak ügyfeleinknek és a társadalomnak. Akár új technológiákat kell eljuttatni a gépjárműiparban a sorozatgyártásig, akár gazdaságilag hasznosíthatóvá tenni környezeti előírásokat, akár személyzeti szolgáltatásokkal kell mozgásba hozni a munkaerőpiacot – mi minden esetben ösztönzést adunk a jövőbe mutató megoldásokhoz.

DEKRA Akademie – Tanácsadás, képzés, integráció
A DEKRA Akademie GmbH és leányvállalata, a DEKRA Qualification Németországban a legnagyobb magánkézben lévő képző intézmények közé tartozik és 30 éves tapasztalatra tekinthet vissza. Évente több mint százezer résztvevőt készítenek itt fel a megváltozott, vagy éppen az új szakmai követelményekre. A közel 1200 munkatársat és 1800-nál is több külső trénert foglalkoztató DEKRA Akademie-csoport éves árbevétele mintegy 165 millió euró.

 

 

 

 

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr167222431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása