Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Tehergépkocsi-vezetők figyelmébe

GKI-kártya márpedig kell!

2016. január 11. - DEKRA Akademie

dekra_lkw.jpg

Tudta, hogy 2014. szeptember 10. óta minden tehergépkocsi vezetőnek, aki 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépkocsit vezet, rendelkeznie kell Gépjárművezetői Képesítési Igazolvánnyal? Ha véletlenül nem, akkor gyorsan mondjuk: a 156/2009. (VII.29) Kormányrendelet alapján a GKI-kártya hiánya százezres bírságot jelenthet mind a sofőrnek, mind a munkáltatónak! A jó hír, hogy akár 35 óra alatt el is végezheti a tanfolyamot!

 

A másik jó hír, hogy a képzés hétvégi napokon zajlik, tehát munka mellett is gond nélkül elvégezhető. A harmadik pedig, hogy e-learning távoktatásra is van lehetőség.

Az e-learning képzési program bárhol és bármikor teljesíthető egyéni tanulással, ennek technikai feltétele (számítógép és) az internetes kapcsolat, amely a képzés keretében max 60 napig és ezen belül max 60 óra időtartamban szabadon vehető igénybe. Az oktató program az egyes modulokat követő tesztek sikeres teljesítésével automatikus képzés teljesítési igazolást generál, és a szimulátoros gyakorlatot követően a hallgatót a DEKRA Akademie Kft a vizsgára a kölcsönösen egyeztetett időpontra és vizsgahelyre lejelenti. Az e-learning képzés intenzív egyéni tanulással rövid időtartamon belül teljesíthető.

Egy szó, mint száz, aki netán még nem vizsgázott le, annak nem érdemes tovább várnia, s kockáztatnia a bírságot. Ha a döntéshez további információkra van szüksége, itt minden lényeges tudnivalót megtalál. Jelentkezni pedig az alábbi elérhetőségeken tud:

Tel.: 72/515-229 és 72/520-649
Mob.: 06 30 452 1762 (Mohar József)
E-mail: autosiskola.hu@dekra.com

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr78262320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása