Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

DEKRA VISION 2025

Biztonság a közlekedésben, a munkahelyen és az otthonunkban

2016. április 28. - DEKRA Akademie

foldgomb_p.jpgA DEKRA az élet minden területén partner kíván lenni egy biztonságosabb világ megteremtésében.

A biztonság minden ember alapvető szükséglete. Legalább annyira szükségünk van rá, mint a levegőre, hogy lélegezhessünk. Egy valamit azonban nem szabad elfelejtenünk: gondosan kialakított, folyamatosan fejlődő és egyre modernebbé váló világunkban a biztonság sajnos nem magától értetődő.

A DEKRA – „Deutscher Kraftfahrzeug Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület") – 1925 óta konzekvensen ezt a célt szolgálja. Szaktudásunkkal fontos szerepet vállaltunk a baleset-megelőzésben és az élet védelmében.

A 90. születésnapunk alkalmával újabb célt tűztünk ki magunk elé. Szeretnénk partnereink biztonságát a közlekedésben és a munkahelyükön túl az otthonukban, a mindennapjaik során is segíteni, lefedve ezzel életünk minden egyes színterét.

Célunk, hogy a 100. születésnapunkat világszerte kevesebb baleset és személyi sérülés tegye igazi ünneppé, hogy 2025-re a DEKRA egyaránt partner legyen a közlekedésben, a munkahely és az otthon biztonságában.

Biztonság a közlekedésben: DEKRA Autósiskola

A DEKRA mérnökei 1925 óta vizsgálnak járműveket, készítenek szakértői véleményeket és adnak tanácsot műszaki kérdésekben. A világ egyik vezető szakértői szervezeteként több mint 50 országban van jelen, és kétszáznál is több leányvállalatának több mint 32 000 munkatársa fáradozik folyamatosan a biztonság és minőség megteremtésén.

Leányvállalata, a DEKRA Akademie Kft DEKRA Autósiskola üzletágának fő profilja a közúti árufuvarozással és személy-szállítással kapcsolatos szakmai- és hatósági képzések szervezése és lebonyolítása.

A DEKRA Autósiskola idén induló, új képzései – az AETR és Tachográf, a Rakományrögzítés és a KRESZ megújító képzés – mind-mind a biztonságosabb közlekedést és a jogkövető magatartást célozzák.

Különösen fontos és hasznos a biztonság szempontjából a rakományrögzítés képzés, amely minden közúti szállítással foglalkozó gépjárművezető, rakodást végző-, és rakodást irányító munkavállaló valamint munkaadójuk számára ajánlott – a rakomány helytelen rögzítéséből fakadó (esetleg tömeges) személyi sérülés, a járművek károsodása és a kapcsolódó vagyoni kár megelőzésére.

Biztonság a munkahelyen: DEKRA Vizsgálólaboratórium

A DEKRA Vizsgálólaboratóriumban munkahelyi légszennyezettség és megvilágítás mérést, a klíma paramétereket mérését, munkahelyi és környezeti  zajméréseket, emisszió és immisszió méréseket végzünk, vizsgáljuk a munkabiztonságot, valamint szakértői véleményeinkkel és tanácsadásunkkal egy biztonságosabb és tisztább környezet létrehozásán fáradozunk.

Üzletágunk profilja az ipari termelőüzemek biztonsága érdekében kiterjed a gépek és berendezések felülvizsgálatára. Vállaljuk továbbá komplex kockázatelemzések elvégzését.

A DEKRA védjegy a minőség garanciája

A biztonság és a minőség a sikeres piaci jelenlét meghatározó tényezői. A DEKRA ezért fejlesztette ki ügyfelei részére a DEKRA védjegyet, amely a teljesítmény, a minőség és a biztonság kifejezője. Az Ön cége számára a DEKRA védjegy a biztonságos munkakörnyezetet dokumentálja.

Az Ön és ügyfelei számára azt a biztonságot nyújtjuk, hogy ahol kívül a DEKRA védjegyet látják, ott belül is a legmagasabb minőséget találják.

Biztonság az otthonunkban: DEKRA Akademie

Alábbi egészségügyi és tűzvédelmi képzéseink nemcsak munkahelyünk, de otthonunk biztonságát is szolgálják:

Hívjon minket! Írjon nekünk!

DEKRA Autósiskola

7624 Pécs, Klimó György u. 21.

Tel.:    06-72-215-011

Mob.:  06-30-577-3244

E-mail: autosiskola.hu@dekra.com

DEKRA Vizsgálólaboratórium

1012 Budapest, Vérmező út 4.

Tel.:      06-1/487 1090

Mob.:   06- 30-849-4149

E-mail: balazs.koppany@dekra.com

DEKRA Akademie

Tel:     06-1-487-1090 (Budapest)

Email:   budapest.hu@dekra.com

Tel:     06-96-388-010 (Győr)

Email:   ipari.kozpont.gyor.hu@dekra.com

Tel:     06-52-541-408 (Debrecen)

Email:   debrecen.hu@dekra.com

Tel:     06-72-516-640 (Pécs)

Email:   pecs.hu@dekra.com

Tel:     06-62-543-272 (Szeged)

Email:   szeged.hu@dekra.com

Tel:     06-22-333-508 (Székesfehérvár)

Email:   szekesfehervar.hu@dekra.com

 

További információk: www.dekra-akademie.hu

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr668670808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása