Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Pályázzon Ön is munkavállalóinak képzésére!

A 2014-2020-as időszakban 33,9 milliárd forint jut e célra

2016. június 09. - DEKRA Akademie

ipari_montazs_p.jpg

Tudta, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium 33,9 milliárd forintot tervezett be munkahelyi képzésekre a 2014-2020-as időszakban? Pedig így van: 11,3 milliárd jut a nagyvállalatok, 22,6 milliárd a kis- és középvállalatok munkavállalóinak képzésére uniós pénzből. Pályázni kívánó Partnereinek a DEKRA Akademie Kft. szakmai segítséggel és a kívánt a képzésről való információkkal áll rendelkezésére.

Ne hagyja ki: pályázzon Ön is!

A munkahelyi képzések támogatására pályázatos formában kerül majd sor. 30 milliárd forintra pályázhatnak majd a vállalkozások a kevésbé fejlett, úgynevezett konvergencia régiókban, a fennmaradó 3,9 milliárd forintot pedig a Közép-Magyarországi régióban igényelhetik a vállalkozások.

11,3 milliárd a nagyvállalatok munkavállalóinak munkahelyi képzésére

A nagyvállalkozások számára az év második felében megnyíló pályázat keretösszege 11,3 milliárd forint, amelyből 10 milliárd forintot a konvergencia régió vállalkozásai érhetnek el, 1,3 milliárd forintot pedig a Közép-Magyarországi régió használhat fel.

22,6 milliárd a kis- és középvállalatok munkavállalóinak munkahelyi képzésére

A KKV-ék számára az év második felében megnyíló pályázat keretösszege 22,6 milliárd forint, amelyből 20 milliárd forintot a konvergencia régió vállalkozásai pályázhatnak meg, míg a Közép-Magyarországi régióban 2,6 milliárd forint áll rendelkezésre.

A DEKRA Akademie Kft. információkkal segíti Önt

A pályázati felhívás előre láthatólag nyáron készül el, így a támogatható képzések összeállítására is ekkor kerül sor. Pályázni kívánó Partnereinek a DEKRA Akademie Kft. szakmai segítséggel és a kívánt a képzésről való információkkal áll rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeinkhez kattintson ide!

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr518784312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása