Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Boldog új évet minden kedves hallgatónknak!

Ismét eltelt egy év…

2016. december 28. - DEKRA Akademie

fireworks-1599821_1920_p.jpg

Visszatekintve a 2016-os évre egy valamit máris leszögezhetünk: eseményekben gazdag év volt ez is! Sikeres OKJ vizsgák, vadonatúj szakképzések, frissen végzett ápolók, akik szakmai életüket Németországban kezdték meg. Mindez közös eredményünk!

Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, mi itt a DEKRA Akademie Kft.-nél minden év végén számot vetünk: felidézzük, mi minden történt az elmúlt tizenkét hónapban, mi az, ami sikerült, s mi az, ami még várat magára.

Szakápolóink bizonyítottak

Nem fontossági – de még csak nem is időrendi… –  sorrend szerint, az első, amire büszkék lehetünk, azoknak a szakápolóinknak a sikere, akik három kemény éven át tanultak nálunk. A szakma tudnivalói mellett intenzív német nyelvi tanfolyamon is részt vettek, s modulról modulra haladtak kitűzött céljuk felé, hogy egy olyan országban szerezhessenek majd szakmai tapasztalatot, s alapozhassák meg jövőjüket, ahol az egészségügyet modern infrastruktúra s számos továbbtanulási lehetőség jellemzi. Azóta Esslingentől Bad Elsteren át egészen Freinsheimig, Németország számos szegletének magánklinikáin és idősotthonaiban bizonyították rátermettségüket, s hogy szorgalommal, elszántsággal nagyon sok mindent el lehet érni. Gratulálunk nekik!

Sikeres szakvizsgák – országszerte

Hasonló büszkeséggel gondolunk annak a közel háromszáz OKJ-s tanfolyamunknak és a legalább ennyi a Felnőttképzési Törvény hatálya alá nem tartozó képzésünknek a résztvevőire, akik sikeres vizsgát tettek. A fokozódó piaci igények miatt a hagyományos ipari – gépészeti valamint elektrotechnikai-elektronikai – és mezőgazdasági szakterületeink mellett ma máközgazdasági, ügyviteli, szociális és oktatási szakmacsoportba tartozó képzéseket is kínálunk, s tanfolyami palettánk folyamatosan bővül. Örülünk, hogy ilyen szép számmal választottatok minket!

OKJ-s képzések csökkenő óraszámmal

Tudva, hogy az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő képzések jó ideje roppant népszerűek, készséggel vettük tudomásul, hogy 2016. szeptember 1.-ével e szakmacsoportok számos tanfolyamának csökkent az óraszáma. Ez a pályaváltók mellett jó hír volt azok a szorgalmas és mindenre elszánt fiatalok számára is, akik egy intenzív tanfolyam keretében SOS szerettek volna használható tudásra szert tenni, s akár önálló vállalkozásba fogni. Nos, szeptember óta ennek semmi akadálya!

Számos új képzés a hivatásos vezetőknek

Végül, de nem utolsó sorban, Autósiskolánk idén elért eredményeire is boldog örömmel tekintünk vissza. A hivatásos gépjárművezetőknek szóló képzéseink és továbbképzéseink újabb területekkel egészültek ki: a GKI (Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány) alap- és továbbképzés mellett immárAETR- Tachográf képzést, Rakományrögzítés képzést és KRESZ ismeret felújító képzést is kínálunk.

Az eredmény közös!

Célunk továbbra is az, hogy a vállalati és munkaerő piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket kínáljunk, amelyek felnőttképzés keretében elsajátíthatók. A legnagyobb siker számunkra, ha SzolgáltatóKözpontjaink és VizsgaKözpontunk minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indít útjára. Megköszönve töretlen bizalmatokat minden kedves volt és leendő hallgatónknak sikerekben gazdag és nagyon boldog új évet kívánunk!

 

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4512042927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása