Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Ingyenes autóbuszvezető képzés Pécsett

Regisztrált álláskeresők részére

2017. június 01. - DEKRA Akademie

busz_pp.jpg

A DEKRA Autósiskola ingyenes autóbuszvezető (D kategóriás) és GKI tanfolyamot indít Pécsett, 2017. június 12-én regisztrált álláskeresők részére.

A DEKRA Akademie számos korábbi projektje bizonyította már, hogy a cég a legmesszemenőbbekig igyekszik alkalmazkodni a vállalati és a munkaerő piaci igényekhez – s hogy eközben szociálisan is érzékeny marad. Szükség is van erre az érzékenységre és a minél inkább személyre szabott képzésekre, hiszen a tanulni vágyók egy része önerőből nem engedhetné meg magának a szükséges tanfolyamokat.

Volt, aki számára a támogatott képzés lehetőségét hároméves szakápoló tanfolyam teremtette meg, s olyan is, aki a nyelvtanulásához és a külföldi szakmai gyakorlatához kapott segítséget, hogy azt már a németországi munkájából fizethesse vissza.

Ezúttal pedig a DEKRA Autósiskola üzletág hirdet ingyenes autóbuszvezető (D kategóriás) képzést és GKI (Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány) tanfolyamot a leginkább rászorulók, a regisztrált álláskeresők számára. A tanfolyam Pécsett indul 2017. június 12-én.

A DEKRA Akademie célja továbbra is, hogy olyan szakmai képzéseket kínáljon, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körűen szolgálják. Képzőként a legnagyobb siker számára, ha minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indíthat útjára.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr5412552279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása