Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Fakitermelő szakemberek vizsgáztak Győrött

31-en szereztek OKJ bizonyítványt

2017. június 19. - DEKRA Akademie

clipboard01_p_2.jpg

Fakitermelő OKJ tanfolyamunk évek óta rendkívül népszerű. Ha elgondoljuk, milyen sokrétű szaktudás szerezhető ezzel a végzettséggel, ezen igazából nem is lepődünk meg.

A környezet védelme sokunk szívügye. (OKJ 31 623 01) Fakitermelő tanfolyamunk azonban nem pusztán ezért hasznos, hanem, mert már az általános iskolai végzettséget követően el lehet kezdeni, s általa olyan szakmát szerezni, ami máig piacképes.

A fakitermelés, mint az erdőgazdálkodás egyik lényeges területe, mindenképpen közhasznú tevékenység. A végzett szakemberek képesek a szakszerű fakivágásra, döntésre, gallyazásra, választákolásra és darabolásra. Mindemellett igény szerint feldolgozásra is előkészítik a fát. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyam azok számára is ajánlott, akiket a fa, mint alapanyag érdekel, akik a jövőben a fa feldolgozásával szeretnének foglalkozni.

A DEKRA Akademie Győr mellett immár Celldömölkön, Kisbéren, Sárbogárdon, Sümegen, Székesfehérvárott, Szombathelyen, Tapolcán, Tatabányán, Vasváron, Veszprémben és Zalaegerszegen is kínál ilyen tanfolyamot.

OKJ-s mezőgazdasági képzéseinkről további információ található itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4512606175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása