Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Csapatépítéssel egybekötött évforduló

Jótékonyság és biztonság

2017. július 01. - DEKRA Akademie

0012.jpg

Jövőképünk, a DEKRA Vision 2025 szellemében alapításunk 100. évfordulójára nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint a biztonság terén a globális partnerség elérését. Tesszük ezt úgy, hogy ebben az utolsó tíz évben, cégünk alapításának minden évfordulóján (június 30.-án) a vállalat összes dolgozóját közös gondolkodásra hívjuk.

A tavalyi téma a Global DEKRA Safety Day volt, amit itt Magyarországon „Egy nap a biztonságért” című rendezvényünk keltett életre. Ennek keretében az életünk különböző területeit – a munkahelyünket, az otthonunkat és a közlekedést – érintő tapasztalatainkat cseréltük ki a biztonságról. Az idei téma, az e szolgáltatásainkat érintő külső és belső partnerkapcsolat építés ezen egy lépéssel már túlmutatott.

A DEKRA, a biztonság témakörét széleskörűen képviselő szolgáltató évtizedek óta az élet számos területén partner. Ám az ügyfeleket nem elég egyszer lenyűgözni, tudni kell meg is tartani. Célunk, hogy a hozzánk fordulókat ne pusztán egy alkalommal szolgáljuk ki, de folyamatosan – s egyre több területen – álljunk a rendelkezésükre.

Tudva, hogy e színes és folyamatosan bővülő szolgáltatási palettáról csak akkor tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket, ha mind az 54 kollégánk – dolgozzanak bármely üzletágunkért – minden egyes szolgáltatásunkról rendelkezik információval, csapatépítéssel igyekeztünk egymást és egymás munkakörét megismerni.

E csapatépítés keretében a munkatársak számos új oldalukról mutatkozhattak meg. Volt, aki „kertészlegényként” debütált, s színes virágok ültetésével igyekezett megszépíteni a Cseppkő Gyermekotthoni Központ kertjét, míg mások mesteri képességeiket csillogtatták meg, s újítottak fel közös erővel elhasználódott kerti padokat, ajtókat. E programok során segítőtársaik is akadtak: az intézmény kis lakói, ha lehet, még szenvedélyesebben vetették bele magukat otthonuk megújításába s a különleges feladatokba.

Idei rendezvényünk során számba vettük mindazokat a szolgáltatásainkat, amelyek a biztonságot szolgálják: tűzvédelmi képzéseinket, elsősegélynyújtó tanfolyamainkat – AMBU-babás, defibrillátoros és áramütéses baleseteknél – s persze a DEKRA Vizsgálólaboratórium szolgáltatásait: a munkahelyi légszennyezettség és megvilágítás mérést, a klíma paraméterek méréséta munkahelyi és környezeti  zajméréseket, az emisszió és immisszió méréseket. Nem felejtkeztünk meg a DEKRA Autósiskola képzéseiről – az AETR és Tachográf, a Rakományrögzítés és a KRESZ ismeret megújító képzésről – sem, melyek mind-mind a biztonságosabb közlekedést és a jogkövető magatartást célozzák.

 A csapatépítés keretében az ügyfélmenedzsment lehetőségeiről is kicseréltük gondolatainkat – s megpróbáltuk kitalálni, jövőre milyen téma feldolgozása vár ránk…

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr5512621873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása