Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Szokatlan, de jó választás: OKJ Munkavédelmi technikus tanfolyam

Gyorsan elvégezhető és piacképes szakmát ad!

2017. szeptember 05. - DEKRA Akademie

munkavedelmi_technikus.jpg

Munkavédelmi technikusokat számos vállalat keres. Az ok, hogy, az előírt munkavédelmi szabályok betartása (s hogy az elmulasztásuk miatt nehogy megbüntessék őket), fontos a számukra. Az államilag is elismert OKJ Munkavédelmi technikus tanfolyam legfőbb előnye tehát, hogy rendkívül piacképes!

Talán az egyik leggyakoribb ok, amiért az elégedettlen munkavállalók többsége még a mindennapos stressz és a rossz munkahelyi légkör dacára sem mer váltani, a bizonytalanság. A félelem, hogy ha kitudódik, hogy az illető keresgél, még ezt az állását is elveszítheti, s a tévhit, hogy olyan tanfolyamot úgysem találunk, ami munka mellett végezhető.

Pedig az OKJ-s tanfolyamok egyik legfontosabb jellemzője, hogy munka mellett is részt lehet rajtuk venni! Heti két délután (esetleg még egy szombat), s néhány hónap alatt új szakmára tehetünk szert.

S hogy mit érdemes választani? Bár momentán akkora a szakmunkáshiány, hogy jóformán bármely gépészeti vagy villamosipari szakmával jó eséllyel fogunk tudni elhelyezkedni, ha szeretnénk kicsit „kiragyogni” az ipari szakemberek világából, remek választás az (OKJ 52 862 01) Munkavédelmi technikus tanfolyam.

Ez a tanfolyam már január közepére teljesíthető, azonnal piacképes végzettséget ad a kezünkbe, s noha a dolgozók testi épségének biztosítása önmagában is érdekes hivatás, mindjárt a továbbtanulás lehetőségét is magában hordja. Az ún. (OKJ 52 862 10) Tűzvédelmi előadó képzéssel kiegészítve ugyanis lényegében ugyanazt a feladatkört is elláthatjuk, amit egy munkavédelmi szakmérnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr6812805028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása