Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Együttműködés a DEKRA magyarországi szervezetei között

Egységben az erő

2017. november 23. - DEKRA Akademie

group_picture_p.jpg

A világ egyik vezető szakértői szervezeteként a DEKRA Magyarországon is számos leányvállalattal rendelkezik. A különböző üzletágakban szolgáltató szervezetek közös célja az ember és az őt szolgáló eszközök biztonsága – a szó minden létező értelmében. Magyarországi vezetőik Budapesten találkoztak, s együttműködésük lehetőségeit a DEKRA SE képviselőivel, Benjamin Louguet-vel, Arlette Sauerrel és Ramona Küpferrel közösen vitatták meg.

A minőség és a biztonság a sikeres piaci jelenlét meghatározó tényezői – vallják a DEKRA magyarországi leányvállalatai is. A DEKRA-Expert Műszaki Szakértői Kft. gépjárművekkel és egyéb vagyontárgyakkal kapcsolatos műszaki szakértői véleményeket készít, úgyis mint értékmeghatározást, kárérték-meghatározást, biztosítási kockázatelemzést vagy éppen balesetelemzést – hozzájárulva ezzel műszaki és anyagi biztonságunkhoz.

A DEKRA Certification Kft, fő profilja a tanúsítás és az ellenőrzés: legyen szó termékekről, alkatrészekről vagy komplett berendezésekről, folyamatokról. A termékeket és a folyamatokat nem elszigetelt egységeknek tekinti, hanem szélesebb környezetükben vizsgálja – mutatva ezzel elkötelezettségét a biztonság, a fenntarthatóság és a minőség mellett.

A DEKRA Akademie Kft. a vállalati és munkaerő piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket kínál, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szaktudást és képességet széles körűen szolgálják – megteremtve ezzel ügyfelei anyagi biztonságát, elégedettségét.

A DEKRA SE vállalatcsoport szolgáltatási területei – az „Automotive” az „Industrial” és az embert magát a középpontba emelő, főként képzésekkel és továbbképzésekkel foglalkozó "Personnel” üzletág – tökéletesen kiegészítik egymást. Magyarországi együttműködésüknek köszönhetően ügyfeleik számára mostantól még szélesebb, komplex szolgáltatási palettát tudnak biztosítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr9813357535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása