Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Egy régi-új szakma: Gyümölcspálinka-gyártás

Egyszerre hasznos és érdekes

2018. február 15. - DEKRA Akademie

palesz_gyor_p.jpg

Amíg a fiatalok számára hosszú évtizedekig az jelentette a perspektívát, ha vidékről a városba költözhettek tanulni, majd dolgozni, az ezredforduló óta ennek pont az ellenkezőjét látjuk. Megunva a multik diktálta munkatempót és stresszt, sokan közülük önálló vállalkozásra és szabadságra törekednek. Így az a 28 hallgató is, aki Győrött (OKJ 31 541 04) Gyümölcspálinka gyártó képzésen vett részt, majd sikeres vizsgát tett.

Aki ivott már igazán jó pálinkát (esetleg igazán rosszat is...), biztosan eljátszott a gondolattal, milyen jó is lenne saját pálinkát előállítani. Ügyelve a gondosan kiválasztott gyümölcsökre, türelemmel, hozzáértéssel és persze sok-sok szeretettel – tudva, hogy amit szívvel-lélekkel csinálunk, annak garantáltan jobb lesz eredménye.

Az (OKJ 31 541 04) Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam abban segít, hogy mindez ne csupán álom legyen. A képzés során a hallgatókat végigkísérik a pálinkafőzés minden szakaszán: megtapasztalhatják a cefrézés és az erjesztés technológiáját, s megtanulhatják a pálinkafőző berendezés működését. Tájékoztatást kapnak a törvényi előírásokról, és a főzések alkalmával folyamatos élményekre tehetnek szert üzemlátogatás keretében. Ez a tanfolyam nemcsak hasznos, de érdekes is. A jó hangulat garantált.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4613617702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása