Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Egy piacképes szakma: Munkavédelmi technikus

Szokatlan, de jó választás!

2018. március 01. - DEKRA Akademie

clipboard01_p_6.jpg

Minthogy az előírt munkavédelmi szabályok elmulasztása miatt maguk a vállalatok felelnek, egyre több cég keres Munkavédelmi technikusokat. Az államilag is elismert OKJ Munkavédelmi technikus tanfolyam legfőbb előnye tehát, hogy rendkívül piacképes!

Nem tartozik a legrövidebb tanfolyamok közé a 240 órás (OKJ 52 862 01) Munkavédelmi technikus képzés, de hogy az egyik leginkább piacképes szakmát adja, ahhoz nem fér kétség. S nemcsak azért, mert napjaink nagyvállalatai feltétlenül igyekeznek megfelelni az előírt munkavédelmi szabályoknak, hanem azért is, mert egyelőre nem kifejezetten népszerű ez a tanfolyam, vagyis viszonylag kevés a szakember.

A képzés másik nagy előnye, hogy mindjárt a továbbtanulás lehetőségét is magában hordja. Az ún. (OKJ 52 861 10) Tűzvédelmi előadó tanfolyammal kiegészítve ugyanis lényegében ugyanazt a feladatkört is elláthatjuk, amit egy munkavédelmi szakmérnök.

Végül, mint minden OKJ-s tanfolyamra erre a képzésre is áll, hogy munka mellett is részt lehet rajta venni. Heti két délután (esetleg még egy szombat), s néhány hónap alatt új szakmára tehetünk szert. A szeptemberben indult csoport például épp a közelmúltban végzett, s tett szert piacképes végzettségre…

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr7513671740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása