Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Kellenek a gazdák a nagyvárosokban is

Székesfehérvárott Aranykalászos gazdák vizsgáztak

2018. március 01. - DEKRA Akademie

vizsga_02_p.jpg

Az (OKJ 31 621 02) Aranykalászos gazda tanfolyam mindenki számára hasznos, aki növénytermesztéssel vagy állattenyésztéssel szeretne foglalkozni, akár kisebb, akár nagyobb gazdaságot kíván működtetni. Tudják ezt még az iparáról híres Székesfehérvár fiataljai is.

A mezőgazdasági tanfolyamok keresettségét mi sem bizonyíthatná jobban, mint amikor már az olyan, fejlett iparral rendelkező nagyvárosokban, mint Székesfehérvár is időről-időre összejön egy csoportnyi vállalkozó kedvű fiatal, aki a jövőben gazdálkodni szeretne. Az utóbbi időben összesen nem kevesebb, mint harminchét (OKJ 31 621 02) Aranykalászos gazda szakember bizonyította, hogy a mezőgazdaság máig fontos ágazata a magyar gazdaságnak, s hogy változatlanul sokan szeretnének ebből élni.

Jó ideje tudjuk, az OKJ-s mezőgazdasági tanfolyamok azért olyan népszerűek, mert rendkívül gyakorlat orientáltak, s mert ezeknek a képzéseknek hála, néhány hónap alatt értékes és életképes szaktudásra tehetünk szert, amivel akár önálló vállalkozásunkat is megalapozhatjuk. Ez a harminchét frissen végzett szakember most ezen az úton indult el.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr3713617728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása