Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Püspökladányban gépkezelők vizsgáztak

Immár keresett szakemberek

2018. május 02. - DEKRA Akademie

clipboard01_5.jpg

A munkáltatók részéről rendkívül keresettek az Építő- és anyagmozgató gép kezelője végzettséggel rendelkező szakemberek. Tudta ezt az a Püspökladányban frissen végzett 45 gépkezelő is, akik egy része Targoncavezető, egy másik része Emelőgépkezelő (kivéve targonca), egy harmadik része pedig Targoncavezető és Emelőgépkezelő vizsgát is tett. Gratulálunk nekik!

A legtöbb álláskereső a piaci igények alapján választ tanfolyamot, s a többségük az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő képzéseken vesz részt. Ezek a tanfolyamok azért olyan népszerűek, mert ez a képzési forma nemcsak a felsőoktatási felvételi vizsgákon sikertelenül szereplők számára nyújthat villámgyors alternatívát! Tökéletes választás azok számára is, akik pályát szeretnének váltani. A rugalmas időbeosztásban is végezhető OKJ-s tanfolyamok többsége mindössze néhány hónap alatt teljesíthető, s államilag elismert, sőt, Europass kiegészítővel külföldön is honosítható képzettséget ad.

Fizikai munkakörökben szinte bármelyik műszaki irányultságú végzettség megszerzése előnyökkel járhat. Különösen jó választás azonban az (OKJ 32 582 02) Építő- és anyagmozgató gép kezelője képzés (gyakorlatilag bármely szakirányra), amely nemcsak Magyarországon hiányszakma, hanem Nyugat-Európában is! Ha OKJ-vizsgánkat követően angol vagy német nyelvű Europass bizonyítvány kiegészítőt is kiváltunk, akár külföldön is szerencsét próbálhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr3713872584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása