Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Közhasznú és piacképes

Érvek a fakitermelés mellett

2018. július 23. - DEKRA Akademie

fakit_p.jpg

Az erdőgazdálkodás egyik lényeges területe, a fakitermelés egyértelműen közhasznú, s mint ilyen nagyon is piacképes tevékenység. Tudta ezt az a 24 tanfolyami hallgató is, aki Győrött (OKJ 31 623 01) Fakitermelő vizsgát tett.

Az (OKJ 31 623 01) Fakitermelő tanfolyam alkalmával elsajátítható tudás mindenkinek jól jön, aki fák kivágásával, döntésével és a feldolgozáshoz való előkészítésével kíván foglalkozni. Ezen a tanfolyamon a részvevők megtanulnak szakszerűen fát vágni, dönteni, gallyazni, választékolni, darabolni, úgy, hogy közben a környezetvédelem szempontjaira is ügyelnek.

Az erdőgazdálkodás szerelmesei mellett újabban egyre többen iratkoznak be a képzésre olyanok is, akiket a fa, mint alapanyag érdekel, s akik a jövőben a fa feldolgozásával szeretnének foglalkozni. Jól teszik, hiszen a tananyagnak az is szerves részét képezi, hogy hogyan készíthetjük elő igény szerinti feldolgozásra a fát.

A hosszú távon piacképes szaktudás és a változatos munka mellett legalább ekkora ösztönzést ad a tanfolyam elvégzéséhez, hogy már általános iskolai végzettséggel is el lehet kezdeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4814091071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása