Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

A Merkúr éve

Új esély a sikerekre

2018. december 17. - DEKRA Akademie

start-line-3449607_1920_p.jpg

2019 a Merkúr éve lesz. A Merkúr a bátorság, a gyorsaság és a gyakorlatiasság tulajdonságait hordozza magában. Ebben az évben tehát a gyorsaságon lesz a hangsúly: számos élethelyzetben kell majd egyik pillanatról a másikra döntenünk. A gyorsaság azonban soha nem mehet a megfontoltság rovására, ahogyan a bátorság sem nélkülözheti a rációt.

Az asztrológiai hagyomány szerint minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. A 2019-es év a Merkúr jegyében telik majd. Ez a bolygó a kapcsolatteremtés, az értelem és a közvetítés planétája. A Merkúr a tökéletes egység szimbóluma: legfőbb jellemzői a rutin, a józanság, a világos kifejezésmód és a takarékosság. Nem lehet véletlen, hogy mindez a DEKRA számára is alapvető érték.

Ebben az esztendőben a gyorsaság nagyon fontos tulajdonsággá lép elő. Ez az év számos hirtelen bekövetkező változást tartogat számunkra, amikhez villámgyorsan kell majd alkalmazkodnunk. A bátorságunkra pedig azért lesz szükségünk, hogy korábban akár lehetetlennek tűnő vállalkozásokba is bele merjünk vágni, ha azt a változások szükségessé teszik.

Ami nem változik, az a biztonság, a kiszámíthatóság és a minőség, amit partnereink számára jövőre is garantálunk. A biztonság minden ember alapvető szükséglete. Gondosan kialakított, folyamatosan fejlődő és egyre modernebbé váló világunkban ez azonban sajnos nem magától értetődő. A mi célunk, hogy megalakulásunk 100. évfordulójára, 2025-re, az élet minden területén partnerek legyünk egy biztonságosabb világ megteremtésében.

Legyen szó az utak, a munkahelyek vagy éppen az otthonunk biztonságáról, szakértői tevékenységünkkel és képzési programjainkkal aktívan segítsük a baleset-megelőzést és az élet védelmét. Sőt, piacképes szaktanfolyamainkkal, tágabb értelemben a megélhetés biztonságához is hozzájáruljunk. Kellemes ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves partnerünknek, volt és leendő hallgatónknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr6214381356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása