Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Elkél az új szakember

Kevés a Robbanásbiztos berendezés kezelő

2019. április 23. - DEKRA Akademie

rbk_vizsga_2019_03_11_p.jpg

A DEKRA Akademie Kft. Szegedi SzolgáltatóKözpontjának szervezésében OKJ Robbanásbiztos berendezés kezelő szakemberek tettek sikeres vizsgát. Gratulálunk nekik!

Robbanásbiztos berendezés kezelőre lehet szüksége minden olyan cégnek, amely tevékenységének a térségek robbanásveszélyes besorolása, a robbanásveszélyes berendezések védelmi módjainak szabvány illetve dokumentáció szerinti kialakítása, műszaki állapotának ellenőrzése, dokumentálása is a része.

Az (OKJ 52 522 03) Robbanásbiztos berendezés kezelője képzés tanfolyam elvégzését követően egy ilyen szakember nemcsak robbanásveszélyes térségben alkalmazott villamos és gépészeti gyártmány létesítésére, felülvizsgálására, karbantartására, javítására és felújítására lesz képes, de a vonatkozó berendezéseket is tudja kezelni valamint a felülvizsgálat során észlelt hibákat is képes feltárni. A tanfolyam heti tíz óra tanulással nagyjából négy hónap alatt végezhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr3014782522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása