Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

4 remek tanfolyam, ha gyorsan akarunk szakmát

Előtérben a rugalmas időbeosztás

2019. szeptember 30. - DEKRA Akademie

team-965093_1920_p.jpg

Téved, aki azt hiszi, egy tanfolyam csak hosszú és drága lehet. Az intenzív tanfolyamok mellett számos olyan képzési lehetőség is kínálkozik, amelyek mindössze heti 1-2 napot vagy estét vesznek igénybe, így munka mellett is vállalhatók.

OKJ Aranykalászos gazda képzés

Akit érdekel a mezőgazdaság – pláne, ha később földet is szeretne vásárolni – esetleg őstermelő szeretne lenni, annak ideális választás az (OKJ 31 621 02) Aranykalászos gazda képzés. Tekintve, hogy csak az vásárolhat mezőgazdasági földterületet, aki legalább három éve igazolhatóan mezőgazdasággal foglalkozik, vagy erdészeti, mezőgazdasági szakképzettséggel rendelkezik, akinek nincs mezőgazdász múltja, OKJ tanfolyam nélkül nem juthat földhöz. Az Aranykalászos gazda szakképzés viszont egyszerre hasznos és izgalmas – még a városlakók számára is. 3 hónap alatt elvégezhető.

OKJ Targoncavezető képzés

Aki kész kereskedelemben, raktárban, telepen vagy gyárban, azaz olyan helyen dolgozni, ahol anyagot, árut kell mozgatni, annak jó szívvel ajánljuk a targoncavezető vagy hivatalos nevén (OKJ 32 582 02) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncavezető) tanfolyamot. Minthogy targoncavezetőből mind Magyarországon, mind Európa-szerte hiány van, ez a bizonyítvány jól mutat az önéletrajzokban, és Europass melléklettel kiegészítve külföldön is el lehet vele helyezkedni. Az OKJ bizonyítvány mellett ugyan gépkezelő jogosítványra is szükség van, két hónapnál azonban ezzel együtt sem tart tovább a képzés.

OKJ Óvodai dajka tanfolyam

A 3 hónapos, államilag elismert (OKJ 32 140 01) Óvodai dajka tanfolyam elsősorban a hölgyek körében népszerű. Az óvodai dajka alapvetően a rendet és a nyugodt környezetet teremti meg egy óvodában, az óvónők munkáját segíti. A szakma különlegességét az adja, hogy művelői gyerekekkel foglalkozhatnak, valamint részt vehetnek az új generáció nevelésében. A gondozó-nevelői feladatok a következők: figyelni a gyerekekre, játszani, foglalkozni velük, háttérmunkákat végezni az óvodában.

OKJ Gyümölcspálinka-gyártó képzés

A pálinkafőzés hazai hagyománya mindenki számára ismert. A finom, tiszta, minőségi párlatokra mindig lesz igény. Az (OKJ 31 541 04) Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam segítségével a hobbink akár hivatássá is tehető, de legalábbis mesteri szintre emelhető ezzel az OKJ-s képzéssel. A sikeres vizsga ezúttal is OKJ-s bizonyítvánnyal zárul.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr2515183842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása