Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

Online B, C, CE és D kategóriás elméleti KRESZ képzés

Kényelmesen, az otthonából, személyes érintkezés nélkül.

2020. március 31. - DEKRA Akademie

online_oktatas.png

Már kényelmesen, otthonából is elérheti B, C, CE és D kategóriás ONLINE KRESZ oktatásunkat. Jelentkezzen online KRESZ tanfolyamainkra, ha szeretné hasznosan tölteni a kijárási korlátozást.

Tanulja meg az gépjárművezetés alapjait online!

További információk:

B kategória – Személyautós jogosítvány - http://bit.ly/B-kategoria

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsit, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezetni (az autóbusz és a trolibusz kivételével).

C kategória – Tehergépkocsi vezetői jogosítvány - http://bit.ly/C-kategoria

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének megtanulni autóbuszt vezetni, rendelkeznek legalább 2 éves B kategóriás vezető engedéllyel, közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelelnek: vezetői engedélye nincs bevonva, nem áll vezetéstől eltiltás hatálya alatt és nincs utánképzésre kötelezve.

CE kategória – Kamionvezetői jogosítvány - http://bit.ly/CE-kategoria

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének megtanulni kamiont vezetni, rendelkezik C kategóriás vezetői engedéllyel és megfelel a közlekedésbiztonsági feltételeknek: vezetői engedélye nincs bevonva, nem áll vezetéstől eltiltás hatálya alatt és nincs utánképzésre kötelezve.

D kategória – Buszvezetői jogosítvány - http://bit.ly/D-kategoria

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének megtanulni autóbuszt vezetni, van már C kategóriás jogosítványa és betöltötte a 20,5-dik életévét!

Jelentkezzen még ma, hogy otthonából, kényelmesen, rugalmas időbeosztással tudja megtanulni a vezetés alapjait!

Jelentkezem!

További info!

Mik az előnyei az online KRESZ tanfolyamainknak:

�Teljesen online ügyintézés – jelentkezés és díjfizetés interneten keresztül, nincs szükség személyes megjelenésre.

�Kényelmes tanulás – az otthonában, akár a kanapén ülve végezheti el a tanfolyamot.

�Rugalmas időbeosztás – akkor ül le tanulni, amikor kedve, ideje engedi.

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni.

Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson csak Pécsett lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr6015573538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.