Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Egészséges kényelem a munkahelyen

Megújult a DEKRA Akademie központja

2016. május 19. - DEKRA Akademie

montazs_vagott_kerettel_p.jpg

Nem üres frázis, amikor azt állítjuk: az egészséges munkakörnyezet minden munkáltató érdeke. Őszintén hisszük, tudjuk, hogy az ergonomikusan kialakított irodák, a vidám, ötletes megoldások nagyban hozzájárulnak a dolgozók testi és lelki egészségéhez. A DEKRA Akademie budapesti központja e gondolat jegyében újult meg.

Vidám színek, napfényes irodák

A megfelelő munkahelyi megvilágítás nemcsak jogszabályi kötelesség, de a dolgozók látását is megóvja. Tudva, hogy az igazán egészséges a természetes fény, az irodák többségében ablak melletti munkahelyeket alakítottunk ki. Ahol pedig erre nem volt mód, ott napsárgára festett falak és modern LED fény biztosítja a szükséges fényerőt.

Térelválasztással a nyugodt munkakörnyezetért

Az oktatásszervezők munkája egész napos telefonálással jár: a két-háromfős irodák lehetővé teszik mind a saját, mind a munkatársaik nyugodt munkavégzését. A munkahelyi zajterhelésre vonatkozó jogszabály szerint a zajszint akkor megfelelő, ha normál munkavégzés mellett értjük egymás szavát!

Fénymásológép: csakis külön szobában

Tudta, hogy a fénymásoló gépek ózonkibocsájtása káros az egészségünkre? Izgatja a légutak nyálkahártyáját, köhögést, csuklást okozhat, károsítja a tüdőműködést, szemgyulladást idéz elő, és csökkenti az ellenálló képességet a megfázásokkal és a tüdőgyulladással szemben. Sőt, a nyári meghűléseknek is egyik kiváltó oka lehet. De nem a DEKRA Akademie irodáiban! Az egyébként is zajos gép külön szobában „dolgozik”.

Kényelmes ügyfélsarok: nincs többé vizsgadrukk!
Hallgatóinknak éppen elég a vizsgáikra felkészülniük, a helyszíni vizsgadrukkra igazán semmi szükség. Számukra a nyugodt környezetet kulturált ügyfélváró garantálja.

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr308732090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása