Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Elsősegélynyújtók lettünk!

Pécsi kollégáink sikeres vizsgát tettek!

2016. június 13. - DEKRA Akademie

2.jpg

Tudva, hogy a balesetet szenvedettek jelentős része az elsősegélynyújtónak köszönheti az életét, elhatároztuk, hogy kollégáink számára ingyenes tanfolyamot szervezünk a témában. A siker nem maradt el: közülük máris számosan végeztek!

A biztonság minden ember alapvető szükséglete. Legalább annyira szükségünk van rá, mint a levegőre, hogy lélegezhessünk. Egy valamit azonban nem szabad elfelejtenünk: gondosan kialakított, folyamatosan fejlődő és egyre modernebbé váló világunkban a biztonság sajnos nem magától értetődő.

A tavalyi 90. születésnapunk alkalmával újabb célt tűztünk ki magunk elé. Szeretnénk partnereink biztonságát a közlekedésben és a munkahelyükön túl az otthonukban, a mindennapjaik során is segíteni, lefedve ezzel életünk minden egyes színterét.

E célkitűzés jegyében elsőként magunk kívántunk példát mutatni, ezért pécsi központunk dolgozói önként vettek részt elsősegély tanfolyamunkon és tettek eredményes vizsgát. Gratulálunk nekik!

További információk a DEKRA Akademie elsősegélynyújtó tanfolyamairól:

-         Elsősegélynyújtó tanfolyam (AMBU-babás)

-         Elsősegélynyújtó tanfolyam (defibrillátoros)

-         Elsősegélynyújtás áramütéses baleseteknél

-         Közúti elsősegélynyújtó tanfolyam és vizsga

 

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr858764664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása