Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

A legszebb gazda kerestetik

"Gazdász szépe 2017" verseny idén is

2017. május 20. - DEKRA Akademie

agro_verseny_p.jpg

Talán kissé szokatlan kezdeményezés, hogy a mezőgazdaságban dolgozó hölgyek a szépségüket mérjék össze, de végül is, miért ne? Régi igazság, hogy lehet valaki egyszerre szép és okos. Nos, a gazdák szintén lehetnek szakmailag sikeresek és külsőre is megnyerőek. S hogy mindez kinek jutott eszébe? A Facebook egyik ikonikus alakjának, a legnépszerűbb közösségi hálón az agrárvilág mindennapjait bemutató "Jóska bátyámnak".

Hogy az ötletben mások is látnak fantáziát, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szokatlan szépségversenynek olyan neves támogatói akadtak, mint a 2015-ös Pápai Agrárexpo Gépkiállítói-díját elnyerő Győri AGROKER Zrt. vagy a szintén mezőgazdasági gépeket forgalmazó AgroFlex Kft. A megmérettetés médiapartnere pedig az Agroinform.hu.

Elnézve a pályázó lányok fényképeit, a fenti állításhoz kétség sem férhet. Az esélyesek között jegyzik például a 20 éves Csordás Daniellát is, aki így mesélt az életéről: "Párom a mezőgazdaságban dolgozik, igazából Ő szerettette meg velem. Ha az időm engedi, mindig vele tartok. Megtanított traktort vezetni, talán jobban is megy, mint az autó vezetése. Vetni és hengerelni is megtanított már. Imádok a határban lenni, mindig elfeledteti a rossz gondolataim, és lenyugtat, főleg, ha a repcetáblából nézhetem a naplementét."

A verseny kapcsán megismert fiatal gazdák remek bizonyítékul szolgálnak, hogy a mindennapi kihívások mellett milyen változatos életet jelent egy önálló gazdaság üzemeltetése. 

 

Fotó: Jóska Bátyám / Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr112528133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása