Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Változatlan szakértelem, új helyszín

Értekezlet a VEIKI-VNL Kft. konferenciatermében

2017. október 19. - DEKRA Akademie

veiki_pp.jpg

Új helyszínen, a VEIKI-VNL Villamos Nagylaboratóriumok Kft. falai között tartották őszi megbeszélésüket a DEKRA Akademie Kft. SzolgáltatóKözpontjai. Az ok, hogy a VEIKI-VNL Kft. 2017 tavasza óta immár a DEKRA csoport része.

A több mint húsz éve alakult vizsgálólaboratórium a Villamosenerigaipari Kutató Intézet Rt. Villamos Berendezések Főosztályának nyomdokain indult el, s vált világszerte ismert és elismert szolgáltatóvá. Fő profilja a villamos energiaátviteli hálózatokon alkalmazott berendezések laboratóriumi vizsgálata és terméktanúsítása. A Nemzeti Akkreditáló Testület által elismert tevékenysége Magyarországon egyedülálló: a cég az ezen a szakterületen létező összes berendezés vizsgálatával foglalkozik.

A megbeszélés szünetében a DEKRA Akademie Kft. munkatársainak alkalmuk nyílt a telep mindegyik – Nagyfeszültségű, Nagyteljesítményű, valamint Nagyáramú és Atomerőművi – Osztályának laboratóriumait megtekinteni. Számosban közülük ottjártukkor is javában zajlottak a vizsgálatok, szokatlan hang- és fényjelenségekkel színesítve az ismerkedést.

A VEIKI-VNL Kft. a DEKRA kötelékében a vizsgálat, az ellenőrzés és a tanúsítás üzletág egyik legerősebb szereplőjévé vált, s egy közép- és nagyfeszültségű vizsgálatokat biztosító globális kompetenciaközpontba lépett be. Csatlakozásának köszönhetően a DEKRA immár a létező összes, lényeges termékszabvánnyal kapcsolatban tud akkreditált vizsgálatokat végezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr3013027176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása