Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Népszerű a gépészet

Debrecenben OKJ Nyomástartóedény-gépészek vizsgáztak

2018. február 05. - DEKRA Akademie

01_24_teva_nyg_005_p.jpg

Ma Magyarországon szinte bármelyik műszaki irányultságú végzettség megszerzése előnyökkel járhat. Nem csoda, ha az ipari OKJ-s képzések évről évre egyre népszerűbbek.

Az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, ipari képzésekre jó ideje egyre többen jelentkeznek. Ez a képzési forma ugyanis nemcsak a felsőoktatási felvételi vizsgákon sikertelenül szereplők számára nyújt villámgyors alternatívát, de a pályaváltók számára is jó választás. A rugalmas időbeosztásban is végezhető OKJ-s tanfolyamok többsége mindössze néhány hónap alatt teljesíthető, s államilag elismert, sőt, Europass kiegészítővel külföldön is honosítható képzettséget ad.

Így van ez az (OKJ 32 524 01) Nyomástartóedény-gépész képzéssel is, amely heti kétszer nyolc órában mindössze három hónap alatt elvégezhető, és piacképes végzettséget ad. Nyomástartóedény-gépészre ugyanis minden olyan cégnek szüksége van, amelynél hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó berendezéseket, rendszereket, létesítményeket kell üzemeltetni.

A Debrecenben frissen végzett csoport összetétele azt is jó mutatja, hogy a gépészeti szakmák ma már a hölgyek körében is keresettek. Gratulálunk a város új szakembereinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4513602863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása