Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő – a harmadik évezred szakmája

Érdemes ilyen végzettséget szerezni!

2018. március 05. - DEKRA Akademie

egyutt_p.jpg

Manapság a legtöbb álláskereső a piaci igények alapján választ tanfolyamot. Nem véletlen, hogy az OKJ Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő képzés az utóbbi években kifejezetten keresett lett. Ezúttal Szegeden tett sikeres vizsgát egy csapat frissen végzett szakember.

Nem újság, hogy a lakóházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának első lépése a homlokzati nyílászárók cseréje. Tömeges igény mégis csupán az utóbbi években jelent meg erre a fajta beruházásra. Az ok természetesen, hogy mindez meglehetősen költséges.

Egy ideje azonban egyrészt az állam is igyekszik támogatni a lakóházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítését, másrészt maguk a lakók is belátták, hogy hosszú távon komoly megtakarítást érhetnek el, ha a fűtési szezonban nem szökik a meleg.

Aki próbált már kora ősszel nyílászárók cseréjéhez szakembert találni, tudja, hogy ez majdhogynem lehetetlen vállalkozás. Ebben az időszakban annyi a megrendelés, hogy az ügyfelek hosszú hónapokig kénytelenek várni. Nagy bosszúság ez a későn észbe kapó lakóknak, jó hír azonban mindenkinek, aki hosszú távon is piacképes szakmát keres.

A rugalmas időbeosztásban is végezhető (OKJ 31 582 03) Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam mindössze néhány hónap alatt teljesíthető, s államilag elismert, sőt, Europass kiegészítővel külföldön is honosítható képzettséget ad. Kitűnő választás mindenkinek, aki egy intenzív tanfolyam keretében SOS szeretne használható tudásra szert tenni, s akár önálló, piacképes vállalkozásba fogni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr3413658572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása