Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Fókuszban az Elektrotechnika-Elektronika

Képzései Kelet-Magyarországon különösen keresettek

2018. április 03. - DEKRA Akademie

clipboard01_p_8_1.jpg

A piaci igények alapján történő továbbtanulásnak ma már az sem akadálya, hogy a munkaerőpiacon rendkívül keresett ipari tanfolyamok túl hosszúra nyúlnának. Jó két éve ugyanis jelentősen csökkentek az OKJ-s tanfolyamok óraszámai.

Az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő képzések jó ideje roppant népszerűek: évről évre egyre többen jelentkeznek rájuk. Az ok, hogy ez a képzési forma nemcsak a felsőoktatási felvételi vizsgákon sikertelenül szereplők számára nyújthat villámgyors alternatívát, de azok számára is tökéletes választás, akik pályát szeretnének váltani.

A rugalmas időbeosztásban is végezhető OKJ-s tanfolyamok többsége mindössze néhány hónap alatt teljesíthető, s államilag elismert, sőt, Europass kiegészítővel külföldön is honosítható képzettséget ad. Ez a pályaváltók mellett jó hír azok a szorgalmas és mindenre elszánt fiatalok számára is, akik egy intenzív tanfolyam keretében SOS szeretnének használható tudásra szert tenni, s akár önálló vállalkozásba fogni.

Különösen keresettek az Elektrotechnika-Elektronika szakmacsoportba tartozó OKJ-s képzések, mint az OKJ Kis- és Középfeszültségű kábelszerelő, az (OKJ 35 522 03) Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló vagy az (OKJ 35 522 16) Villámvédelmi felülvizsgáló tanfolyam. Ezúttal Debrecenben vizsgázott sikerrel egy csapat Villámvédelmi felülvizsgáló. Gratulálunk nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4713681944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása