Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Jó dolog az önálló gazdaság

A fiatalok számára is vonzó az agrárvilág

2018. május 03. - DEKRA Akademie

clipboard01_6.jpg

Legyen szó talajművelésről, vetésről, növényápolásról vagy betakarításról, gyümölcs-, szőlő- és/vagy zöldségtermesztésről, állatok szaporításáról, takarmányozásáról vagy éppen munkagépek karbantartásáról, sikeres (OKJ 31 621 02) Aranykalászos gazda tanfolyam vizsgát tett szakembereink számára mindez többé nem okozhat gondot.

Kezdő és gyakorló gazdák számára egyaránt hasznos az OKJ Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzése, amellyel kiváltható a földműves regisztrációs szám, és lehetőség nyílik egy hektárnál nagyobb földterület vásárlására és földbérlésre. Emellett azonban maga a tanfolyam is igazi élmény!

Egy baromfitelepen tett látogatás, a keltető üzem vagy a gépi fejő megismerése, vagy sertések és a szarvasmarhák gondozása hihetetlen változást hoz a városi életformához szokott ember életében. Nem csoda, ha a tanfolyamokon egyre több fiatal veszt részt, s az önálló gazdaság üzemeltetésével is egyre többen kacérkodnak. Az (OKJ 31 621 02) Aranykalászos gazda tanfolyam ehhez tökéletes alapot ad.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr513872616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása