Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Hiánycikk a szakmunkás

Jól jönnek a frissen végzett Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelők

2018. május 07. - DEKRA Akademie

clipboard01_7.jpg

Aki hiányszakmát tanul, gyorsan talál munkahelyet. Talán ez is oka, hogy Debrecenben nem kevesebb, mint tizennyolc hallgató vágott neki éppen az (OKJ 31 522 02) Ipari olaj- és gáztüzelő berendezés kezelője tanfolyamnak, s tett a napokban sikeres vizsgát.

Magyarországon évek óta „hiánycikk” a szakmunkás. Ez rossz hír a gyáraknak, üzemeknek, jó hír viszont mindazoknak, akik szakmát, munkahelyet szeretnének váltani. A hivatalos felmérések alapján évről évre kiadott hiányszakmák ismeretében a legkülönbözőbb gépészeti tanfolyamon érdemes manapság részt venni, és villamosipari tanfolyamok egész sora közül is választhatunk abban a tudatban, hogy biztosan találunk vele majd munkát.

Az (OKJ 31 522 02) Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelője tanfolyam elsősorban azok számára hasznos, akik meleg vizes fűtési rendszerek, kemencék, mezőgazdasági szárítók üzemben tartásával és működtetésével szeretnének foglalkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr5813872634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása