Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Kellenek a gépkezelők

Hódmezővásárhelyen Ipari olaj és gáztüzelőberendezés kezelők vizsgáztak

2019. május 09. - DEKRA Akademie

igk_hodmezovasarhely_2019_04_01_pp.jpg

Ma Magyarországon szinte bármelyik műszaki irányultságú végzettség megszerzése előnyökkel járhat. Nem csoda, ha az ipari OKJ-s képzések évről évre egyre népszerűbbek.

Az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, ipari képzésekre jó ideje egyre többen jelentkeznek. Ez a képzési forma ugyanis nemcsak a felsőoktatási felvételi vizsgákon sikertelenül szereplők számára nyújt villámgyors alternatívát, de a pályaváltók számára is jó választás. A rugalmas időbeosztásban is végezhető OKJ-s tanfolyamok többsége mindössze néhány hónap alatt teljesíthető, s államilag elismert, sőt, Europass kiegészítővel külföldön is honosítható képzettséget ad.

Így van ez az (OKJ 31 522 02) Ipari olaj és gáztüzelőberendezés kezelő képzéssel is, amely heti kétszer nyolc órában mindössze másfél hónap alatt elvégezhető, és piacképes végzettséget ad.

Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelőre lehet szüksége minden olyan cégnek, amely tevékenységének 290 kW és azt meghaladó teljesítményű olaj és gáztüzelő berendezések, meleg vizes fűtési rendszerek, kemencék, mezőgazdasági szárítók üzemben tartása és működtetése is a része.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr7714782418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása