Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Miért tanuljunk?

Számos oka van: eláruljuk!

2019. augusztus 01. - DEKRA Akademie

kazanosok_p.jpg

Vajon miért érdemes az érettségi és a diploma után is folytatni a tanulást? Például azért, hogy előre léphessünk a ranglétrán, és ezzel magasabb fizetésre tegyünk szert. Emellett azonban sok más oka is van.

Nem új a nap alatt, hogy minél több képzettségünk van, annál nagyobb az értékünk a munkaerőpiacon. Így aztán, ha a jelenlegi munkakörünkkel, munkaadónkkal, munkakörülményeinkkel elégedettlenek vagyunk, jó eséllyel tudunk továbbállni.

Persze elégedett munkavállalóként is érdemes folyamatosan nyomon követni, milyen továbbképzési lehetőségek vannak. Egyrészt, mert sok cég támogatja ezeket a lehetőségeket, másrészt mert így állandó motivációra lelhetünk a munkánk során.

Aki pedig végleg megelégelné a szakmáját, a tanulás remek lehetőséget nyújt a pályamódosításra. A felnőttképzések időpontjai alkalmazkodnak a munkaidőhöz, így viszonylag rövid idő alatt el lehet sajátítani egy másik szakmát. Ennél a motivációnál azonban érdemes arra is ügyelni, hogy piacképes szakmát válasszunk: olyat, amivel rövid időn belül el tudunk helyezkedni.

Az (OKJ 32 522 02) Kazánkezelő (2-12 t/h között) és az (OKJ 31 522 03) Kisteljesítményű kazán fűtő (max.2 t/h) éppen ilyenek. Tudták ezt a DEKRA Akademie Kft. Székesfehérvárott frissen végzett hallgatói is, akik mind sikeres vizsgát tettek. Gratulálunk nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr4114939450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása