Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Indul az Ausztrál Nagydíj!

Hülkenberget a DEKRA is támogatja

2017. március 23. - DEKRA Akademie

nico_hulkenberg_profil_3_p.jpg

Vasárnap az Ausztrál Nagydíjon a tavaly visszatért Renault csapata is rajthoz áll, mégpedig két kitűnő pilótával. A cégünk által is támogatott Nico Hülkenberggel és a fiatal, amerikai Jolyon Palmerrel.

A Forma-1 sorozatba tavaly visszatérő Renault vezetői egy éve még szerényen azt nyilatkozták, hogy ötéves tervekben gondolkoznak, s az első komolyabb céljuk majd csak 2020-ra vonatkozik. Addigra szeretnének odáig jutni, hogy immár a világbajnoki címért küzdenek. Ehhez képest erre az idényre igencsak magasra tették maguknak a lécet: dobogós helyezéseket céloznak meg, s mindenképpen benne szeretnének lenni a konstruktőri Top 5-ben.

A team elsősorban remek pilótáira épít, amikor ilyen merész álmokat dédelget. A cégünk által is támogatott német pilóta, Nico Hülkenberg a Force Indiánál már bizonyított, ám a szezon utolsó harmadára az ifjú amerikai, Jolyon Palmer is hatalmasat lépett előre. A német precizitás és előrelátás jegyében e célokat Hülkenberg egyetlen szóval kommentálta: megpróbáljuk. Vasárnap az Ausztrál Nagydíjon szurkolhatunk nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr1712365533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása