Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Fejér Megyei Hírlap Állásbörze – a DEKRA Akademie Kft. részvételével

Mindenkinek, aki munkát keres

2017. április 04. - DEKRA Akademie

20170403_094426_p.jpg

Az első Fejér Megyei Hírlap Állásbörzére, melyen a DEKRA Akademie Kft. is részt vett, 2017. április 3-án Székesfehérváron került sor. Cégünk mellett mintegy három tucat munkáltató, köztük a megye legnagyobbjai várták állásajánlataikkal a munkát keresőket.

A hivatalos megnyitó 11 órakor kezdődött. A Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéjén összesen 38 munkáltató és 2 képző intézmény vett részt. Egész nap folyamatos és nagyszámú volt az érdeklődés. A rendkívül széles képzési palettát felvonultató DEKRA Akademie Kft. standjánál különösen sokan időztek.

A fokozott érdeklődést oka lehetett, hogy az idei tanévre kiadott hiányszakmák ismeretében a legkülönbözőbb mezőgazdasági tanfolyamokon érdemes részt venni. Aki pedig inkább az iparban dolgozna, gépészeti tanfolyamok és villamosipari tanfolyamok egész sora közül választhat úgy, hogy biztos lehet: talál vele munkát.

Pest megyében például hiány van Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőből, Ipari gépészből, Hegesztőből, Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelőből, valamint Targoncavezetőből. Fejér megyében Útépítő, Villanyszerelő és Mezőgazdasági gépész, Csongrádban Elektronikai technikus, Hegesztő, Ipari gépész, Villanyszerelő és Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő kerestetik.

Az elektrotechnika-elektronika szakmacsoport szakembereiből pedig gyakorlatilag országos a hiány. Aki tehát villamosipari képzéseken szeretne részt venni, jókora palettáról választhat, tudva, hogy jóformán minddel talál majd munkát.

Az egész napos rendezvénynek a Csónakázó tó partján álló Best Western Lakeside Hotel MKOSZ Edzőcsarnoka szolgált tökéletes helyszínéül. A közel 2500 állást kínáló rendezvényre 17 óráig lehetett ellátogatni.

 

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr6012400989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása