Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Megújult a Debrecen SzolgáltatóKözpont

Főszerepben az ipari képzések sajátos igényei

2018. szeptember 24. - DEKRA Akademie

kollazs_p_1.jpg

Új, légkondicionált tantermeket adott át a DEKRA Akademie Debreceni SzolgáltatóKözpontja. A tantermek nemcsak az ipari képzések sajátos igényeinek megfelelő felszereltséget biztosítják, de hangulatos színvilágukkal és dekorelemeikkel a hallhatók nyugodt, semmitől sem zavart tanulását is.

A DEKRA Akademie Debreceni SzolgáltatóKözpontja több mint tíz éve áll az Észak-Alföldi és Észak-Magyarországi Régió (Hajdú-Bihar, Borsod, Szabolcs, Jász-Nagykun Szolnok megye) tanulni vágyói szolgálatában. Gépészeti, villamosipari és egyéb képzései a térség nagyvárosai – Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Szolnok – mellett a vállalatok igényei szerint kihelyezett tanfolyamokként is elérhetőek.

A Debrecen SzolgáltatóKözpont munkatársai a felnőttképzés elkötelezett hívei, sokéves oktatás-szervezésben szerzett tapasztalatukat örömmel állítják partnereik és minden tanulni vágyó szolgálatába. Bár a Kolónia utcai tanteremsor nem az első helyszíne a SzolgáltatóKözpontnak – évekkel ezelőtt a város egy más pontján indult útjára a DEKRA Akademie Kft. debreceni kirendeltsége – a modern oktatás elvárásai indokolttá tették a megújulást.

A főbb hangulati elemekről elnevezett termek egyszerre letisztultak és vidámak: minden elemükben nyugalmat árasztanak és segítik a koncentrációt. A vandonatúj termek mellett a régi tantermek és az irodasor is megújult – így teremtve tökéletes összhangot a régi és az új épületrészek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr2814260025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása