Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Így szerezzen hiányszakmát gyorsan

Legyen Ön is targoncavezető!

2019. március 06. - DEKRA Akademie

targonca_szekesfehervar_p.jpg

Hogy a gépkezelő képesítések máig hiányszakmának számítanak, mi sem bizonyítja jobban, minthogy Székesfehérvárott ezúttal is 36 targoncavezető végzett.

Akik az (OKJ  32 582 02) Építő-és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető tanfolyam mellett döntenek, természetesen nem csak a munkaerőpiacon tapasztalt szakemberhiány miatt teszik ezt. Egy rendkívül népszerű szakmáról van szó, ami egyszerre sokoldalúan hasznosítható, rendkívül keresett és a könnyebb fizikai munkák közé számít. Egy olyan szakmáról, amely ágazattól függetlenül jól jön az iparban, a logisztikában és a kereskedelemben is.

Egy olyan szakmáról, amely – a könnyűgépkezelés más válfajaihoz hasonlóan – az egyéb fizikai munkákkal összevetve még egész kényelmesnek számít: akár nők is alkalmasak rá. Egy olyan szakmáról, ami OKJ-s vizsgával és kötelező targoncás jogosítvánnyal együtt igazán komplett, úgy viszont roppant keresetté teszi a szakembert, mi több, hosszú távon is biztos állásra tehetünk vele szert.

S hogy e képesítéssel Európa-szerte el tudunk helyezkedni, már csak a hab a tortán: ha OKJ-vizsgánkat követően angol vagy német nyelvű Europass bizonyítvány kiegészítőt is kiváltunk, akár külföldön is szerencsét próbálhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr9814669989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása