Hírek, információk, tudnivalók - a felnőttképzés területéről

DEKRA Akademie

Sikeres évkezdés

Fakitermelők vették át jól megérdemelt bizonyítványukat

2018. február 01. - DEKRA Akademie

clipboard01_p_5.jpg

Sikerrel kezdte a februárt az a negyven tanfolyami hallgató, aki Győrött (OKJ 31 623 01) Fakitermelő vizsgát tett. A tanfolyamon megszerzett tudás mindenkinek jól jön, aki fák kivágásával, döntésével és a feldolgozáshoz való előkészítésével kíván foglalkozni.

Az erdőgazdálkodás egyik lényeges területeként a fakitermelés egyértelműen közhasznú tevékenység. A szakma képviselői szakszerűen tudnak fát vágni, dönteni, gallyazni, választékolni, darabolni – szem előtt tartva a környezetvédelem szempontjait is.

Ez azonban aligha magyarázza az (OKJ 31 623 01) Fakitermelő tanfolyam népszerűségét. Az már inkább, hogy milyen sokrétű szaktudás szerezhető ezen a tanfolyamon. Minthogy a résztvevők azt is megtanulják, hogyan készítsék elő igény szerinti feldolgozásra a fát, a tanfolyam azok számára is jól jön, akiket a fa, mint alapanyag érdekel, s akik a jövőben a fa feldolgozásával szeretnének foglalkozni.

Az már csak a hab a tortán, hogy a tanfolyamot már általános iskolai végzettséggel is el lehet kezdeni, s általa olyan szakmát szerezni, ami máig piacképes.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekra-akademie.blog.hu/api/trackback/id/tr7113586603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása